Bent u op zoek naar een vertaler voor uw financiële teksten in regio Bierbeek? Hiervoor is Belita-Lingua hét aangewezen vertaalbureau. Samen met ons team van ervaren, professionele vertalers en native speakers vertalen we uw juridische, economische en financiële teksten in verschillende talen. We vertalen in alle mogelijke combinaties tussen het Nederlands, Frans, Engels, Duits, Portugees, Spaans, Pools en Italiaans. 

Beëdigd vertaler-tolk

Vertaalbureau Belita-Lingua werd in 1993 opgericht door Frank Meeus, beëdigd vertaler-tolk sinds 1987. Door onze jarenlange ervaring in de vertaalsector, flexibele instelling en aantrekkelijke tarieven zijn we de referentie voor financiële en juridische vertalingen in de omgeving van Bierbeek en ver daarbuiten. Naast vertalingen kunt u eveneens bij ons terecht voor revisiewerk en copywriting. 

Kwaliteitsgarantie

Ons team van professionele vertalers beschikt over een grondige achtergrondkennis in de juridische, financiële en economische sector, en weet bovendien de correcte vakterminologie van deze sectoren perfect te hanteren in de doeltaal. Alle vertalingen worden steeds grondig nagelezen. Op deze manier zijn we in staat om steeds de hoogste kwaliteit van de vertaalde documenten te garanderen. 

Heeft uw bedrijf enkele financiële teksten die u graag wilt laten vertalen door Belita-Lingua in Bierbeek? Of heeft u als particulier beëdigde vertalingen nodig? Neem dan zeker contact op met ons en vraag naar uw vrijblijvende offerte.